ULUTEK TEKNOPARK'TAN FUAR ATAĞI

ULUTEK Teknopark koordinasyonu ile bölgede faaliyet gösteren firmalar, lider teknoloji fuarlarından WIN EURASIA Fuarı ve MMG-EURITECH Avrasya Ar-Ge, İnovasyon & Teknoloji Zirve’sine katılarak yurt içinde ve yurt dışında çalışan teknoloji üreticileri ile bir araya gelerek sektör profesyonelleri ile yeni iş birliği imkânlarını doğuracak görüşmelerde bulundu.

 

ULUTEK Teknopark, yenilikçi ileri teknoloji ürünlerinin yurtiçi ve yurtdışına pazarlanması ve bu alanda yeni yabancı sermayelerin kazandırılması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sac işlemeden metal şekillendirme teknolojilerine, otomasyon hizmetlerinden elektrik ve elektronik ekipmanlara, hidrolik ve pnömatik hizmetlerden tesis içi lojistiğe kadar geleceğin fabrikaları için ihtiyaç duyulan tüm eko-sistemi bir araya getiren WIN EURASIA Fuarı ile Ar-Ge ve inovasyon liderlerini bir araya getiren Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) tarafından düzenlenen MMG-EURITECH Avrasya Ar-Ge, İnovasyon & Teknoloji Zirve ve Sergisi’nde katılımcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Sanayi ve teknoloji alanındaki en son yeniliklerin sergilediği fuarlarda, ziyaretçilerin büyük ilgisi ile karşılaşan firma yetkilileri geliştirdikleri projeler ve ürünler hakkında bilgi vererek işbirliği imkanı doğuracak görüşmeler yaptı.
Ayrıca Türkiyenin Bilim Festivali "9. Science Expo etkinliğine Ulutek Maker Çocuk olarak “Adını Kodla Atölyesi” ile katılım sağlandı. Atölyedeki etkinliklere yaklaşık 500 öğrenci katıldı.

BAKAN VARANK HEY SCOOTER’I DENEYİMLEDİ
Endüstriyel dönüşüm temasıyla İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen WIN EURASIA Fuarı’nda, ULUTEK Teknopark’ta faaliyet gösteren Bren İleri Teknoloji, Yeditek Yeni Dijital Teknolojiler, Görsentam Tarım Teknolojileri ile EGT Kontrol Teknolojileri-Event Gates firmalarının stantları yer aldı. Firmaların geliştirdikleri çözümler ve sergiledikleri ürünler, ziyaretçiler tarafından detaylı olarak incelendi. Bilişim Vadisi'nde düzenlenen MMG-EURITECH Avrasya Ar-Ge, İnovasyon & Teknoloji Zirve ve Sergisi’ne HEY Scooter’ın geliştiricisi Serim Yönetim Sistemleri firması katıldı. Zirveye katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hey Scooter’ı deneyimledi.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Haz-2022]

Haber Görüntüleme : 1.421 - 0