BUÜ’lü genç sanatçı adaylarına 3 ödül

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Devlet Konservatuvarı Viyolonsel öğrencileri Efe Oğul Çakal ve Beril Savcı, Global Genius Music Competition’ da üç ödül birden kazandı.

BUÜ Devlet Konservatuvarı Yaylı Çalgılar Anasanat Dalı öğrencisi Efe Oğul Çakal, çevrimiçi gerçekleştirilen Golden Genius Music Competition adlı yarışmada 15-16 yaş grubunda Gold Prize, Beril Savcı ise 13-14 yaş grubunda Gold Prize ve Jüri Özel Ödülüne layık görüldü.

Genç sanatçı adayları, aldıkları ödülleri ve mutluluklarını hocaları ile paylaştı. Devlet Konservatuvarı akademisyenlerinden ve Efe Oğul Çakal ile Beril Savcı’nın öğretmenliğini yapan Öğr. Gör. Mutlu Varlık Kocaili, öğrencilerinin elde ettiği başarı ile gurur duyduğunu söyledi.

Haber Tarihi : [31-May-2022]