Ulugen Bilim Günleri tamamlandı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) öğrenci topluluklarından Ulugen’in bu yıl ikincisini düzenlediği Ulugen Bilim Günleri, akademisyen ve öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Önceki yıl pandemi nedeniyle online olarak yapılan Ulugen Bilim Günleri, bu yıl 14-15 Mayıs tarihleri arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi Görükle Gençlik Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında organize edilen kongrede ise bilim dünyasının değerli temsilcileri konuşmacı olarak katıldı. Programda Prof. Dr. Filiz Vardar, Prof. Dr. Mete Yılmaz, Prof. Dr. Sinan Çavun, Prof. Dr. Bünyamin Akgül, Doç. Dr. Ogün Adebali, Doç. Dr. İsmail Kudret Sağlam, Dr. Hasan Çalışkan, Uz. Bio. İhsan Soytemiz konuşmacı olarak yer aldı.

ULUGEN, etkinliğe katılanlara Türkiye Biyologlar Derneği’nden onaylı Katılım Sertifikası ve Katılım Sertifikalı 3 farklı ISO eğitim desteği sundu.

Haber Tarihi : [27-May-2022]