Keles MYO’da ‘AFAD Gönüllüsü’ eğitimlerine öğrencilerden yoğun ilgi

 

AFAD Gönüllüsü programı kapsamında Temel AFAD Gönüllüsü eğitimlerini tamamlayan 127 Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Keles MYO öğrencisi için Destek AFAD Gönüllüsü eğitimleri gerçekleştirildi.

Keles MYO’da Banka ve Sigortacılık Programı Öğr. Gör. İrfan Kadıoğlu koordinatörlüğünde icra edilen eğitimlere Keles Kaymakamı Ahmet Faruk Beyazıt, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Keles MYO Müdürü Doç. Dr. İlker Arıcan, Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yalçın Mumcu da katıldı. Destek AFAD Gönüllüsü eğitim programı kapsamında öğrencilere ilkyardım, insani yardım, çadır kurma ve yangın farkındalık eğitimleri gruplar halinde verildi. Eğitimin son günü ise arama kurtarma ve tahliye tatbikatı icra edildi. Tatbikatta Keles Kaymakamı Ahmet Faruk Beyazıt, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, İlçe Jandarma Komutanı Okan Akbaba ve İlçe Emniyet Amir V. Özkan Yıldırım da hazır bulundu.

Gerçekleştirilen etkinlik için Bursa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün eğitmenlerine, eğitimlere katılan tüm öğrencilere ve emeği geçen herkese teşekkür eden Keles MYO Müdürü Doç. Dr. İlker Arıcan, eğitimlerini başarı ile tamamlayan öğrencilerin sertifika ve Destek AFAD Gönüllüsü kimlik kartı almaya hak kazandıklarını açıkladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-May-2022]

Haber Görüntüleme : 1.995 - 0