Karacabey MYO yeni fidanlarla yeşillenmeye devam ediyor

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Karacabey Meslek Yüksekokulu, gerçekleştirdiği fidan dikme etkinliği ile sahip olduğu yeşil alanların niteliğini arttırmayı sürdürüyor. Düzenlenen programda Karacabey Fidan ve Fide Test Merkezi Müdürlüğü tarafından hediye edilen yedi farklı türe ait toplam 40 adet meyve fidanı okulun bahçesine dikildi.

Karacabey MYO Müdürü Prof. Dr. Serdal Dikmen tarafından organize edilen etkinliğe, Karacabey İlçe Tarım ve Orman Müdürü Davut Aytek, Karacabey Fidan ve Fide Test Merkezi Müdürü Muhsin Sümer, Ziraat Mühendisi Ömer Faruk Büyüktavşan ve Ziraat Teknikeri Abdullah Avcı, Karacabey Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Naim Demirbaş, Karacabey Ziraat Odası Genel Sekreteri Erol Sevim ve Ziraat Mühendisleri Kübra Durmuş, Betül Bucak, MYO’nun akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Etkinlik sayesinde,  Organik Tarım Programı öğrencilerinin meyvecilik derslerinde yeni uygulama alanı olarak kullanabilecekleri bir meyve koleksiyon bahçesinin kurulumu da gerçekleşmiş oldu. Öğrenciler büyük ilgi ile diktikleri fidanlara kendi isimlerini verdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : 2.647 - 0