Ege Kariyer Fuarı’nda BUÜ standına yoğun ilgi

 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinatörlüğünde ve Ege Üniversitesi ev sahipliğinde 21-22 Mart 2022 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Ege Kariyer Fuarı’nda stant açan Bursa Uludağ Üniversitesi yoğun ilgi gördü. Bursa Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin on otobüsle giderek katkı sağladığı, Bursa merkezli çok sayıda firmanın da katılım gösterdiği fuara yaklaşık 500 kurum katıldı.

İŞBİRLİKLERİ DEVAM EDECEK

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin kamu, özel kurum ve üniversitelerle işbirliğine büyük bir önem verdiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Kurumlarla ortak faaliyet sayısını düzenli olarak arttırıyoruz. Ege Üniversitesi’nin ev sahipliğini yaptığı Kariyer Fuarına paydaş üniversite olarak destek vermekten ve katılmaktan büyük memnuniyet duyduk. Fuar için Bursa merkezli firmalarla iletişime geçerek işbirliği talebimizi ilettik. Katılım düzeyi ve ilgi bizleri memnun etti. Destek veren herkese gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Prof. Dr. A. Saim Kılavuz, fuara yaklaşık 10 otobüs ve 450 öğrenci ile katılım sağladıklarının altını çizdi.

BUÜ’YE BÜYÜK İLGİ

Bursa Uludağ Üniversitesi standının organizasyonunu gerçekleştiren BUÜ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Memet Zencirkıran ise fuara büyük bir katılımın olduğunu aktardı. BUÜ’nün standına yoğun ilgi gösterildiğini belirten Zencirkıran; “Fuar sürecinde farklı üniversitelerden üniversitemize geçiş yapmak isteyen çok sayıda öğrenci bilgi almak için standımıza geldi. Bunun yanında yüksek lisans yapmak isteyenden, üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere kadar standımız ilgi gördü. Fuarda üniversitemizle işbirliği yapmak isteyen çok sayıda firmayla iletişim kuruldu. Mezunlarımız standımızı ziyaret etti. Bunun yanında Bursa’dan fuara katılan firma yöneticileriyle buluştuk. Üniversitemiz standına gösterilen yoğun ilgiden büyük memnuniyet duyduğumu söylemeliyim” şeklînde konuştu.

Ege Kariyer Fuarı’na 10 otobüs öğrenci ile katılım sağladıklarına işaret eden Zencirkıran, ulaşım organizasyonu için BUÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Mar-2022]

Haber Görüntüleme : 1.998 - 0