Dönemin yorgunluğu kartopu eğlencesi ile atıldı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Görükle Kampüsü’nde gerçekleştirilen kartopu savaşında akademik ve idari personel ile öğrenciler çocuklar gibi eğlendi.

BUÜ Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’nın organize ettiği etkinlikte yüzlerce öğrenci, akademik ve idari personel Mediko önündeki alanda buluştu. Keyifli anlar yaşayan katılımcılar birbirine kartopu fırlattı. Kar yağışı altında yapılan etkinliğe yurt dışından gelen öğrenciler de ilgi gösterdi.

Organizasyon hakkında bilgi veren Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Mehmet Aydemir, pandemiden sonra güzel bir etkinlik yapmak istediklerini belirterek; "Öğrenci topluluklarımız, akademisyenlerimiz ve idari personelimizle karın tadını doya doya çıkartıyoruz. Kar, esaret değil asalet olsun istedik. Hep birlikte kartopu oynamaya başladık. Katılan herkese teşekkür ediyor, iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

Kamerun'dan gelen Ramson isimli bir öğrenci ise, ilk defa kartopu savaşına katıldığını belirterek, "Herkes birbirine kartopu atıyor. Çok eğleniyorum. Biraz soğuk var ama kartopu oynadığım için hiç hissetmiyorum" diye konuştu.

Diğer öğrenciler ise sınavlardan sonra stres atmak için bu etkinliğe katıldıklarını belirterek, "Kartopu savaşında çok eğleniyoruz. Hareket ettiğimiz için üşümüyoruz. Bütünleme sınavları olsa da ondan önce stres atıyoruz" şeklinde konuştu.

Etkinliğin görüntülerini izlemek için tıklayınız...

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Oca-2022]

Haber Görüntüleme : 4.975 - 0