BUÜ’lü 5 akademisyene TÜBİTAK 2219 burs desteği

Doktora, tıpta uzmanlık ve sanatta yeterlik sonrası yurt dışında araştırma yapacak olan bilim insanları için TÜBİTAK tarafından hayata geçirilen 2219 Araştırma Burs Programı’nın 2021 yılı 1. Dönem sonuçları açıklandı. Bursa Uludağ Üniversitesi’nden 5 akademisyen, program kapsamında destek almaya hak kazandı.

Bursa Uludağ Üniversitesi’nden; Mimarlık Fakültesi’nden Doç. Dr. Sibel Polat, Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden Prof. Dr. Zeynep Dörtok Abacı, Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nden Doç. Dr. Senem Suna, Eğitim Fakültesi Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı’ndan Dr. Öğr. Üyesi Şule Betül Tosuntaş ve Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğr. Gör. ve Translasyonel Tıp doktora öğrencisi Dr. Hülya Leblebicioğlu, 2219 Araştırma Programı kapsamında burs desteği almayı başardı.

Akademisyenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi : [12-Kas-2021]