IV.GOLDEN PALM ÖDÜLLERİ
 IV.GOLDEN PALM ÖDÜLLERİ

IV. GOLDEN PALM “YILIN EN İYİ TİYATRO OYUNU” ÖDÜLÜ DR. ÖĞRETİM ÜYESİ MİNE ARTU MUTLUGÜNÜN OLDU 

Türkiye'nin en prestijli organizasyonlarından biri olan, İstanbul Turizm Derneği (İSTTA) ve Golden Palm Dergisi'nin ortaklığında  düzenlenen VII.Golden Palm Ödülleri sahiplerini buldu.

İklim değişikliğine dikkat çekmek için “Küresel IsınmayaDur De!" mottosu ile 13 Eylül 2021 tarihinde Zorlu Canter Raffles Otel'de düzenlenen VII. Golden Palm Awards ödül gecesinde, kültür, sanat, iş ve yaşam alanında halkoylaması ile belirlenen isimlere ödülleri taktim edildi.

IV.Golden Palm Awards “Yılın En İyi  Dizisi” ÖdülüKuruluş Osman adlı dizinin olurken,  Burak Özçivit “Yılın Erkek Dizi Oyuncusu” ödülünü kazandı. “Yılın Kadın DiziOyuncusu” Yıldız Çağrı Atiksoy olurken Binnur Kaya ise“Yılın En iyi Kadın Oyuncusu” ödülünü aldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyelerinden Mine ARTU MUTLUGÜN’ün metnini yazdığı ve NergizKumbasar, Nurseli İdiz ve Kimya Gökçe Aytaç’ın rolaldıkları “ETEKLER VE PANTOLONLAR” oyunu ise“Yılın En İyi Tiyatro Oyunu” Ödülüne layık görüldü.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-Eyl-2021]

Haber Görüntüleme : [1.865]