BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI İLE BULUŞTU

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ‘Başkan Kahvaltıda Öğrenci Topluluklarıyla Buluşuyor’ etkinliğine Gemlik Asım Kocabıyık MYO öğrenci temsilcisi ve  Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Emre Arslan ile Deniz ve Liman İşletmeciliği öğrencileri katılım sağlayarak okulumuzu temsil ettiler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Alinur Aktaş ve Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  A. Saim Kılavuz ile bir araya gelen öğrenciler hem Gemlik Asım Kocabıyık MYO adına hem de Gemlik Denizcilik Topluluğu adına öğrencilerin ortak beklentileri ve taleplerini ilettiler.

Gemlik Asım Kocabıyık MYO Öğrenci Temsilcisi ve Gemlik Denizcilik Topluluğu Başkanı Emre Arslan okullumuzu ve topluluğumuzu en iyi şekilde her alanda temsil edeceklerinden bahsederken bu organizasyonda öğrencileri ve toplulukları bir araya getiren Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Alinur Aktaş teşekkürlerini iletti.

Haber Tarihi : [27-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.220]