Dış Ticaret Programı Öğrencileri Finans Danışmanı Sinem Toplan ile Güncel Finansal Gelişmeleri Değerlendirdi

Dış Ticaret Programı Başkanı Öğr.Gör. Ebru Kapdan'in güncel finansal gelişmelerin yorumlanması ve yeni finansal araçların tanıtılması amacıyla düzenlediği etkinliğin konuğu Financial Control Center'ın kurucusu, finans danışmanı Sinem Toplan oldu. Atatepe MTAL öğrencilerinin de katıldığı etkinlikte öğrenciler, dış ticaretin finansman tarafındaki kariyer fırsatları hakkında da bilgilendirildi. Bazı koltukların altına saklanan paraları bulan şanslı öğrenciler, hem bu küçük sürprizle eğlendi, hem de bu sembolik miktarların bile ilk yatırımları için yeterli olabileceğini öğrenerek tasarruf ve yatırım yapmaya motive edildi. Etkinliğin ardından Atatepe MTAL branş öğretmenleri ile dış ticaret elemanı yetiştirme konusunda yapılabilecek işbirlikleri değerlendirildi.

Haber Tarihi : [26-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.163]