ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
 ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

24 Kasım Öğretmenler Günü Fakültemizde coşkuyla kutlandı.

Törenimiz saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Fakültemizin Müzik Eğitimi ABD Korosu tarafından seslendirilen marş ve şarkılarla başladı. Dekanımız Prof. Dr. Salih ÇEPNİ’nin açılış konuşması ile devam eden törenimize anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri şarkıları ve şiirleri ile renk kattılar. Küçük öğrencilerimiz Zehra Uysal “Ana gibi baba gibi”, Rüya Yılmaz “Canım öğretmenim”, Umay Kılınç “Öğretmenim”, Selin Şenyiğit ise “Atatürk gülümsedi” isimli eserleri seslendirdiler.

Programın devamında Fakültemiz Müzik Eğitimi ABD öğretim elemanı ve öğrencileri Türk halk müziği dinletisi gerçekleştirdi. Türkçe Eğitimi ABD öğrencileri şiir korosu “Ben öğretmen olmak istiyorum” adlı şiiri okudu. Törenimize katılan sınıf öğretmeni İbrahim KAYA “Ayşem yenecek acılarını” isimli kendisine ait şiiri seslendirdi.

Kutlama programımız Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi ABD öğretim üyesi Prof. Dr. Feyyat GÖKÇE’nin Türkiye’de öğretmen eğitiminin dünü, bugünü ve yarınına yönelik konuşması ile son buldu.

Tüm eğitim camiasının öğretmenler günü kutlu olsun!

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [24-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [1.422]