|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| EĞİTİM ÖĞRETİM YILI | 2025-2026 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| DÖNEMİ | GÜZ | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| FAKÜLTE/YO/MYO | GEMLİK ASIM K.MYO | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| BÖLÜM / PROGRAM | GIDA TEKNOLOJİSİ - 2.SINIF | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Başlama-Bitiş | Pazartesi | Derslik | Salı | Derslik | Çarşamba | Derslik | Perşembe | Derslik | Cuma | Derslik | |||||||||||||||||||||||||||||
| 08:50 | FERMENTE
GIDALAR TEKNOLOJİSİ (GIDS217) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D206 | MEYVE
ve SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I (GIDZ205) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | ET
ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (GIDZ207) Öğr. Gör. Dr. Kader ÇETİN |
D206 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| 09:40 | FERMENTE
GIDALAR TEKNOLOJİSİ (GIDS217) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D206 | MEYVE
ve SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I (GIDZ205) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | ET
ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (GIDZ207) Öğr. Gör. Dr. Kader ÇETİN |
D206 | |||||||||||||||||||||||||||||||||
| 10:30 | FERMENTE
GIDALAR TEKNOLOJİSİ (GIDS217) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D206 | MEYVE
ve SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I (GIDZ205) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | ET
ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (GIDZ207) Öğr. Gör. Dr. Kader ÇETİN |
D206 | MESLEKİ
YABANCI DİL (GIDZ2011) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D101 | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 11:15 | FERMENTE
GIDALAR TEKNOLOJİSİ (GIDS217) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D206 | MEYVE
ve SEBZE ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I (GIDZ205) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | ET
ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (GIDZ207) Öğr. Gör. Dr. Kader ÇETİN |
D206 | MESLEKİ
YABANCI DİL (GIDZ2011) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D101 | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 12:00 | Yemek Arası | Yemek Arası | Yemek Arası | Yemek Arası | Yemek Arası | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 13:00 | TOPLUM
BİLİNCİ VE SOSYAL SORUMLULUK (OTPS051) Dr. Berkan ATASOY |
Sem.Sal. | GIDA
KATKI MADDELERİ (GESS010) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D101 | TAHIL
TEKNOLOJİSİ (GIDZ201) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | ET
ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ (GIDZ207) Öğr. Gör. Dr. Kader ÇETİN |
D206 | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 13:50 | TOPLUM
BİLİNCİ VE SOSYAL SORUMLULUK (OTPS051) Dr. Berkan ATASOY |
Sem.Sal. | GIDA
KATKI MADDELERİ (GESS010) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D101 | TAHIL
TEKNOLOJİSİ (GIDZ201) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | SÜT
ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I (GIDZ203) Öğr. Gör. Cumhur BERBEROĞLU |
D206 | TAHIL
TEKNOLOJİSİ (GIDZ201) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D101 | |||||||||||||||||||||||||||||
| 14:40 | TOPLUM
BİLİNCİ VE SOSYAL SORUMLULUK (OTPS051) Dr. Berkan ATASOY |
Sem.Sal. | TAHIL
TEKNOLOJİSİ (GIDZ201) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | SÜT
ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I (GIDZ203) Öğr. Gör. Cumhur BERBEROĞLU |
D206 | TAHIL
TEKNOLOJİSİ (GIDZ201) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D101 | |||||||||||||||||||||||||||||||
| 15:30 | İŞLETME
YÖNETİMİ 1 (GIDS237) Öğr.Gör.Dr. Nur Belkıs BEKTAŞ |
D101 | SÜT
ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I (GIDZ203) Öğr. Gör. Cumhur BERBEROĞLU |
D206 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 16:15 | İŞLETME YÖNETİMİ 1
(GIDS237) Öğr.Gör.Dr. Nur Belkıs BEKTAŞ |
D101 | SÜT
ve ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ I (GIDZ203) Öğr. Gör. Cumhur BERBEROĞLU |
D206 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||