Gıda Teknolojisi 1 | ||||||||||||||
Başlama-Bitiş | Pazartesi | Derslik | Salı | Derslik | Çarşamba | Derslik | Perşembe | Derslik | Cuma | Derslik | ||||
08:50 | LABORATUVAR
TEKNİĞİ I (GIDZ107) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | ATATÜRK İLKELERİ ve DEVRİM TARİHİ I
(ATA101-A) Öğr.Gör.Betül İSKENDER |
Online | YABANCI
DİL 1 (YAD101) İngilizce |
Online | GENEL
MİKROBİYOLOJİ (GESZ103) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D203 | ||||||
09:40 | LABORATUVAR
TEKNİĞİ I (GIDZ107) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | ATATÜRK İLKELERİ ve DEVRİM TARİHİ I
(ATA101-A) Öğr.Gör.Betül İSKENDER |
Online | YABANCI
DİL 1 (YAD101) İngilizce |
Online | GENEL
MİKROBİYOLOJİ (GESZ103) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D203 | ||||||
10:30 | LABORATUVAR
TEKNİĞİ I (GIDZ107) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | TÜRK
DİLİ I (TUD101-B) Mahru SAKARYA |
Online | GENEL
KİMYA (GIDZ105) Prof. Dr. Serap KIRMIZI |
D207 | GENEL
MİKROBİYOLOJİ (GESZ103) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D203 | ||||||
11:15 | LABORATUVAR
TEKNİĞİ I (GIDZ107) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | TÜRK
DİLİ I (TUD101-B) Mahru SAKARYA |
Online | GENEL
KİMYA (GIDZ105) Prof. Dr. Serap KIRMIZI |
Sem.Sal. | GENEL
MİKROBİYOLOJİ (GESZ103) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D203 | ||||||
12:00 | Yemek Arası | Yemek Arası | Yemek Arası | Yemek Arası | Yem | |||||||||
13:00 | GIDALARDA
TEMEL İŞLEMLER I (GIDZ101) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | GIDA
KİMYASI (GIDZ103) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D102 | ||||||||||
13:50 | GIDALARDA
TEMEL İŞLEMLER I (GIDZ101) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | GIDA
KİMYASI (GIDZ103) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D102 | ||||||||||
14:40 | HİJYEN
ve SANİTASYON (GESZ105) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | KARİYER
PLANLAMA (GIDZ109) Öğr.Gör.Dr. Aslı Gül ACAR |
D101 | TEMEL
MATEMATİK I (GESZ101) Öğr.Gör. İbrahim SAPMAZ |
D207 | ||||||||
15:30 | HİJYEN
ve SANİTASYON (GESZ105) Doç. Dr. Azime ÖZKAN KARABACAK |
D206 | TEMEL
MATEMATİK I (GESZ101) Öğr.Gör. İbrahim SAPMAZ |
D207 | ||||||||||
16:15 |