KURUL SONU SINAV SONUÇLARI ANALİZİ
 KURUL SONU SINAV SONUÇLARI ANALİZİ
Fakültemiz Program Değerlendirme ve Geliştirme ile Ölçme ve Değerlendirme Kurulları, Dönem I öğrencilerine uygulanan DHF 102 Kurul-I (Hücre) değerlendirme anketi ve kurul sonu sınav sonuçlarını, kurulda görev alan öğretim üyeleri ile paylaştı. Toplantıda B.U.Ü. Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri de hazır bulundu. Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü Temel Bilimler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülçin TEZCAN, Program Değerlendirme ve Geliştirme Kurulunu temsilen, kurul sonu değerlendirme anketi sonuçlarınının analizini içeren bir sunum gerçekleştirirken; Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cansu GÖRÜRGÖZ, Ölçme ve Değerlendirme Kurulunu temsilen, kurul sonu sınav sonuçlarının analizini içeren sunumu gerçekleştirdi.
 
Dekanımız Prof. Dr. Halil SAĞLAM başkanlığında, çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıda tüm öğretim üyeleri uzaktan eğitim sürecinde verilen teorik dersler ve ileride yapılması planlanan kurul sınavları hakkında görüşlerini beyan ettiler.
 
Toplantıya katılan tüm öğretim üyeleri; gerçekleştirilen toplantının oldukça verimli olduğunu dile getirerek, çevrimiçi eğitim süreci boyunca bu tür toplantıların eğitim kalitesini artıracağı görüşünde birleştiler.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [05-Oca-2021]

Haber Görüntüleme : [1.801]