DHF102 HÜCRE KURULU VE KURUL SONU SINAVI DEĞERLENDİRMESİ
 DHF102 HÜCRE KURULU VE KURUL SONU SINAVI DEĞERLENDİRMESİ

     Fakültemiz Program Değerlendirme ve Geliştirme Kurulu ile Ölçme ve Değerlendirme Kurulumuz, Dekanımız Prof. Dr. Halil SAĞLAM başkanlığında çevrimiçi toplanarak Dönem I öğrencilerine uygulanan DHF102 Kurul-I (Hücre) değerlendirme anketi ve kurul sonu sınavı sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıda Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü Temel Bilimler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gülçin TEZCAN, Program Değerlendirme ve Geliştirme Kurulunu temsilen, kurul sonu değerlendirme anketi sonuçlarınının analizini içeren bir sunum gerçekleştirerek sonuçları tartışmaya açtı. Katılan kurul üyeleri anket sonuçları hakkındaki değerlendirmelerini ve görüş önerilerini dile getirdiler. 

     Fakültemiz Klinik Bilimler Bölümü Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi  Cansu GÖRÜRGÖZ, Ölçme ve Değerlendirme Kurulunu temsilen, kurul sonu sınav sonuçlarının analizini içeren bir sunum gerçekleştirerek sonuçları tartışmaya açtı. Katılan kurul üyeleri sınav sonuçları hakkındaki değerlendirmelerini ve görüş önerilerini dile getirdiler.

     Toplantıda bu değerlendirmelere ilaveten hafta içerisinde tüm başarı gruplarını içerecek şekilde öğrencilerimizle çevrimiçi canlı değerlendirme yapılmasına ve sonrasında kurulda ders anlatan öğretim üyeleri ile değerlendirme sonuçlarının paylaşılmasına, öğretim üyelerimizin görüş ve önerilerinin alınmasına, akabinde bir sonraki yılın Kurul-I yapılanmasının oluşturulmasına karar verildi.
     Tüm öğretim üyelerimiz verimli ve oldukça yararlı bir toplantı yaptıklarını dile getirerek paydaşların katkılarının eğitim sürecimizi olumlu yönde etkileyeceği görüşünde birleştiler.

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [17-Ara-2020]

Haber Görüntüleme : [1.643]