AKADEMİK KADROMUZUN ERMAKSAN ZİYARETİ
 AKADEMİK KADROMUZUN ERMAKSAN ZİYARETİ

     Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil SAĞLAM başkanlığında tüm akademik kadromuz, Rumulisiad Vakıf Başkanı Taner BOLCAN ile birlikte ERMAKSAN’ı ziyaret etti. Ermaksan Genel Müdürü Ahmet ÖZKAYAN ve AR-GE Koordinasyon Sorumlusu Fatih PITIR ile yapılan görüşmede, Üniversite-Sanayi işbirliğini artırmak ve Diş Hekimliği alanında yenilikçi (inovatif) ürünlere dönüşecek projeler geliştirmek hususunda fikir birliğine varıldı. 

     Yapılan ziyaretten son derece memnuniyet duyduklarını ifade eden Ermaksan Genel Müdürü Ahmet ÖZKAYAN, ilk günden beri bilgi ve teknolojiye ilişkin olarak yatırımlara büyük önem verdiklerini, yüzde yüz yerli ve milli cihazlar üretip dünya pazarlarına ulaştırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. Bu bağlamda Ermaksan olarak tamamen gelecek odaklı hareket edip dental ve biyomedikal alanda da bilgiye ve teknolojiye yatırımlarımız hızla devam edecek şeklinde konuştu.

     Tesisi tanıtan ve Üniversitelerle yapılan her bir projenin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Ermaksan AR-GE Koordinasyon Sorumlusu Fatih PITIR, AR-GE ve inovasyon çalışmaları sonucu geliştirdikleri yeni nesil teknolojilerde verimliliğe ve katma değere odaklandıklarını ve bu anlamda dünyanın en önde gelen üreticileri arasında yer almayı hedeflediklerini belirtti.

    Yapılacak ortak çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ve bu konuda verilecek desteklerinden dolayı yetkililere teşekkür eden Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil SAĞLAM üstlenilen misyon ve kararlılık neticesinde akademik kadromuzun AR-GE çalışmalarına büyük önem verdiğini, bilgi ve teknoloji ışığı altında Üniversite – Sanayi işbirliğini geliştirerek Ülkemizi gururlandırmaya devam etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Ağu-2020]

Haber Görüntüleme : [2.302]