ÖĞRENCİ ARAŞTIRMA PROJELERİNDE İLK ADIM

BUÜ Tıp Fakültesi Dönem 1 Amfisinde gerçekleştirilen etkinlikte, Bursa Uludağ Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dönem 2 öğrencileri danışman öğretim üyeleri ile birlikte planladıkları araştırma projelerini, BUÜ Diş Hekimliği Fakültesi ve Tıp Fakültesi (Tıp Eğitimi, Biyoistatistik, Tıp Tarihi ve Etik Anabilim Dalları) öğretim üyelerinin yer aldığı öğrenci araştırma kuruluna sundu.

Dönem 2 öğrencileri, daha ilk yıldan Tıp ve İnsan Bilimleri dersi kapsamındaki öğrenci araştırma koridoruna yönelik aldıkları teorik derslere ait bilgileri de kullanarak 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı güz dönemi boyunca gruplar halinde projeleri üzerinde danışman hocalarının rehberliğine çalıştılar. Yapılan online ve yüz yüze toplantılarla danışman öğretim üyeleri eşliğinde araştırma proje konuları belirlendi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen sunumlarda öğrenciler, araştırma kurul üyelerinin değerlendirmeleri ve önerileri doğrultusunda bir sonraki adım olan proje yazımı için onay aldılar.

Haber Tarihi : [10-Şub-2022]

Haber Görüntüleme : [2.010]