BURSA DİŞ HEKİMLERİ ODASI GENEL SEKRETERİ ALPER ALTAY FAKÜLTEMİZİ ZİYARET ETTİ

Bursa Diş Hekimleri Odası Genel Sekreteri Alper ALTAY Fakültemizi ziyaret etti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Halil SAĞLAM’ın yapılan nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür konuşmaları ile başlayan görüşmede, Fakültemizin kuruluşundan bu yana gerçekleştirilen eğitim öğretim, hizmet ve ar-ge faaliyetleri ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı. Bilim ışığı altında şehrimize katma değer katarak topluma nitelikli hizmet verebilecek bir Diş Hekimliği Fakültesi olmak için fakültenin tüm bileşenleri ile iyileştirme çalışmalarını her alanda sürdürdüklerini belirten SAĞLAM,  meslek örgütleri ve paydaşlar ile iş birliği ve dayanışmayı önemsediklerini vurguladı.

Bursa Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve meslektaşları adına yeni çalışma döneminde başarılar dileyen ALTAY, diş hekimliği mesleği mensuplarının özlük haklarını korumak ve hekimlik mesleğinin toplum yararına gelişmesini sağlamak adına Fakültemiz ile iş birliği ve dayanışma içinde çalışılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Haber Tarihi : [29-May-2021]

Haber Görüntüleme : [1.907]