Etkinlik : Dereceye Giren Öğrencilerimiz İçin Plaket Töreni

Etkinlik Başlangıç Saati : 13:30

Etkinlik Bitiş Saati : 14:30

Etkinlik Açıklama :

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında dereceye girerek mezun olan öğrencilerimiz için plaket töreni, öğretim üyelerimiz, idari kadromuz, Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, dereceye giren öğrencilerimiz ve ailelerinin katılımıyla bölümümüzün bahçesinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende, bölüm başkanı, başkan yardımcıları ve Çevre Mühendisleri Odası Bursa Şubesi başkanının konuşmalarının ardından plaket takdimi yapıldı. Ardından öğretim üyelerimiz ve aileler söz alarak dereceye giren öğrencilerimiz için iyi dileklerde bulundular. Öğrencilerimiz, pandemi koşullarına rağmen unutmayacakları bir gün geçirdiklerini belirttiler. Pandemi koşullarının geçmesi ve tüm öğrencilerimizle birlikte yüz yüze mezuniyet törenleri yapabilmek katılımcıların ortak dileği oldu.

Dereceye giren öğrencilerimizi ve 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, kendilerine güzel bir gelecek diliyoruz.

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [17-Eyl-2020]