YAD 101 YABANCI DIL DERSI SEÇIMLERI İLE İLGILI ÖNEMLI DUYURU

1. Hazırlık sınıfından muaf olan veya hazırlık sınıfını okuyup başarıyla geçen öğrencilerin* YAD 101 Yabancı Dil I dersini almaları zorunlu değildir. Hazırlıkta/muafiyette aldıkları not geçme notu olarak transkriptlerine otomatik olarak işlenir.

2. Sadece notunu yükseltmek isteyen öğrenciler YAD 101 Yabancı Dil I dersini isteğe bağlı olarak alırlar, son aldıkları not geçerli olur ve transkriptlerine işlenir.

3. Birinci sınıf öğrencileri güz döneminde hangi yabancı dili seçip geçtiyse bahar yarıyılında aynı yabancı dile devam etmelidir. Örneğin, Güz döneminde İngilizce 1 dersini aldıysa Bahar döneminde Fransızca II dersini seçemez, İngilizce II’yi alması gerekir.

*Öğrenciler İngilizce dersinden halihazırda başarılı/muaf oldukları zaman bu dersler seçim ekranına tik işareti atılmış şekilde gelir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-Eki-2022 11:20]