Doğa ve Orman Pedagojisi Eğitmen Eğitimi Gerçekleştirildi

Bursa Uludağ Üniversitesi Büyükorhan MYO Çocuk Gelişimi Program Başkanı ve Erken Çocukluk Eğitimi Uzmanı Ömer DİLEK koordinatörlüğünde Bursa Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi(ULUSEM) bünyesinde Doğa ve Orman Pedadojisi Eğitmen Eğitimi gerçekleştirildi. 5,6,7 Kasım 2021 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilen eğitim programının uygulamalı eğitimleri 20,21 Kasım 2021 tarihlerinde Bursa/Gümüştepe bölgesinde gerçekleştirildi.

Eğitimin teorik/online bölümü Erken Çocukluk Eğitimi Uzmanı Ömer DİLEK ve Doğa ve Orman Pedagoğu Emine SARI tarafından, uygulamalı eğitim bölümünü ise Orman Lideri Ayşe KULA ve Orman Lideri Müge ÇELİK tarafından gerçekleştirildi.Okul müdürleri, kurum yöneticileri, öğretmenler ve çeşitli meslek gruplarından oluşan katılımcı grubu toplam 30 saat süren bu eğitim sonunda portfolyo dosyalarını tamamlamaları halinde Doğa ve Orman Pedagojisi Eğitmeni unvanını alacaklar. ULUSEM bünyesinde eğitimin 2022 yılı Ocak ayında tekrar açılması planlanmaktadır.

Haber Tarihi : [22-Kas-2021]

Haber Görüntüleme : [1.830]