İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı ve Kuralları
 İlmi Hüviyet Tespiti Sınavı ve Kuralları

Yazılı Sınav: 06 Eylül 2021 Saat:10.00 (Kapalı usul ile Mühendislik Fakültesi Binası 3.Kat D302 nolu sınıfta yapılacaktır.)
Sözlü Sınav: 07 Eylül 2021 Saat:10.00 (Mühendislik Fakültesi Binası 3.Kat D302 nolu sınıfta yapılacaktır.)

Sınav Başarı Tespiti: Yazılı sınavın %40' ı, sözlü sınavın %60' ı değerlendirmeye alınacak olup, 100 üzerinden 50 alan başarılı sayılacaktır. Sınav sonucu başarılı ya da başarısız olarak belirtilecektir.

Adayların sınava girerken yanında bulundurmaları gerekenler;
• T.C. Nüfus Cüzdanı/ T.C. Kimlik Kartı veya süresi geçerli Pasaport aslı,
• Son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf,
• Kurşunkalem, silgi, kalemtraş (Yazılı sınav için bilimsel hesap makinesi serbesttir ve başka hiçbir kaynak alınmayacaktır.)

Adayların sınava girerken bulundurmaması gerekenler;
• Kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. özellikli cihazlar ile kulaklık, her türlü elektronik/mekanik cihazlar ve çağrı cihazı, telsiz, telefon, fotoğraf makinesi, vb. araçlar
• Cep bilgisayarı ve her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar,
• Silah ve benzeri teçhizat (resmi görevli olanlar dahil)

Sınav kuralları: Sınava girecek adayların yüzü, kimliği tespit edilecek şekilde açık biçimde olması ve kimlik ile güvenlik kontrolü için sınavın başlamasından yarım saat önce sınav yerinde hazır olmaları gerekmektedir. Adaylar işbu ilanımızda ve sınav yönetmeliğinde/kılavuzunda belirtilen kurallara uymamaları halinde, sınavdan tutanak tutularak çıkartılacak ve sınavları geçersiz sayılacaktır.

** Yüksek Öğretim Kurulu tarafından hakkında seviye tespit sınavına girebilir kararı çıkmayan adaylar ve 2021 yılı içerisinde Akdeniz Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi Çukurova Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesinde yapılan/yapılacak olan İlmi Hüviyet Tespiti sınavına giren/girecek adaylar Bursa Uludağ Üniversitesinde sınava giremez, sınava girip başarılı/başarısız olan adayların sınavları Yüksek Öğretim Kurulunca geçersiz sayılacaktır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Eyl-2021]

Haber Görüntüleme : [1.179]