Öğrencimiz 125 Oyunun Katıldığı Global Game Jam Yarışmasında 3. Oldu!

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Global Game Jam yarışmasında Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Enes Tulğa'nın da içerisinde bulunduğu ekip, yarışmaya katılan 125 oyun içerisinden üçüncülük kazanmıştır.
Global Game Jam etkinliği, birçok ekibin katıldığı ve iki gün içerisinde oyunlarını yaptıkları bir etkinliktir. İki günlük oyun yapım süreci, katılımcılara oyun temasının verilmesi ile başlanır. Oyuncular temaya uygun oyunlar yaparak etkinliğe katılım sağlarlar.
Boğaziçi Üniversitenin yapmış olduğu Global Game Jam etkinliği için, "İyi Olan Kaybetsin" teması seçilmiştir. Etkinliğe oyun yapım sektöründe çalışan birçok yazılımcı, tasarımcı ve influencer jüri olarak katılım sağlamıştır. Jürilerin oylaması sonucu öğrencimiz Enes Tulğa'nın dahil olduğu üç kişilik ekip, "Don't Shine Too Bright" adlı oyunları ile yarışmada üçüncü olmuştur.
Öğrencimiz Enes Tulğa ve ekibini başarıları için tebrik ediyoruz.

Üçüncülük kazanan "Don't Shine Too Bright" oyununa erişim için:

Yarışmanın final sonuçlarını izlemek için:

Haber Tarihi : [14-Tem-2021]

Haber Görüntüleme : [2.095]