Heraklet Bilişim Yıldızları Staj Programı!

Ben Hasan Berber. Heraklet Bilişim Teknolojileri Turizm Mücevherat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti şirketinde dijital pazarlama uzmanıyım. Şirketimizde ağırlık olarak siber güvenlik hizmetleri vermekteyiz. Genç ve dinamik ekibimiz, alanında yetkin mentörlerle birlikte çalışarak Skyron Firewall isimli UTM Cihazı geliştirmiştir. Cihazımız yurt dışı kaynaklı cihazlardan çok daha yetkindir. Kullanımı daha kolay ve daha hızlı çalışmaktadır. 5651 Sayılı yasaya uygun loglama yapması sebebiyle ülkemizdeki en yararlı ve gerekli UTM Cihazıdır. Ürünümüzü globalde rekabet edebilecek hale getirmek için çalışıyoruz. Bu hizmetlerimiz doğrultusunda "Siber Güvenlik(Pentest), İşletim Sistemi Geliştirme(RTOS/GPOS), Web Uygulama Geliştirme(Front-End), Mobil Uygulama Geliştirme(Flutter)" alanlarında staj programlarını açmış bulunmaktayız.

Staj duyurumuza 700'den fazla başvuru aldık fakat Uludağ Üniversitesi'nden daha fazla başvuru almayı beklemekteydik. Yerimiz Bakırköy, Route İstanbul Rezidansta bulunmaktadır. Birlikte çalıştığımız stajyerlerimize ücret ödemekteyiz. Rezidans içerisinde spor salonu, 20 metre yakında Starbucks gibi fiziksel imkanlarımız bulunmaktadır. Yetenekli, kendine güvenen öğrencilerinizle çalışmak isteriz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [04-May-2021 15:03]