Dr.Gürsel Küsek,”Türkiye’de Arazi Toplulaştırmasının Rolü” konulu konferans verdi

Tarım Reformu Eski Genel Müdürü Biyosistem Mühendisliği Bölümü öğrencilerine konferans verdi.

Biyosistem Mühendisliği Öğrenci Topluluğunun daveti üzerine Uludağ Üniversitesine gelen Eski Genel Müdürü Dr.Gürsel Küsek, Türkiye’de Arazi Toplulaştırmasının rolü, geleceği ve istihdam olanakları, Biyosistem Mühendislerinin buradaki önemi ve iş imkanları üzerine bir konferans verdi.

Dr. Küsek, ülkede daha 15 milyon ha’ın üzerinde alanın toplulaştırılacağı, buralarda birçok mühendise ihtiyaç olduğu, bunlar arasında Biyosistem Mühendisine çok ihtiyaç bulunduğunu, öğrencilerin kendilerini iyi yetiştirmelerini, bu sektöre geçmelerini önerdi.

Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Dr.Küsek, örgütlenmelerini işsizlik sorunu olmadığını ister kamuda, ister özel sektördeki iş alanlarına ilgi göstermelerini istedi.

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [26-Ara-2016]