2020 Mezunları Bölüm Mesajı

Sevgili gençler, bu yıl pandemi dolayısıyla mezuniyet törenlerimizi gerçekleştiremiyoruz maaselef. Dört yıl boyunca birlikte yürüdüğümüz bu yolun sonuna tam geldiğimizde birbirimizden ayrılmak zorunda bırakıldık. Virüs olarak adlandırılan tanımı dahi tartışmalı bir şey tarafından.

Biz elimizden geldiğince sizlere bilgi, beceri ve iyi alışkanlıklar kazandırmak için gayret ettik. Eminiz ki sizde bu gayreti fazlasıyla göterdiniz. Üzüntülüyüz sizinle bir yolun sonuna geldik, ancak bir o kadar da sevinçliyiz  sizin için yeni bir hayatın başlamasına vesile olduk!

Her birinizin emek vererek elde etmiş olduğu bu mezuniyetinizi gönülden kutluyoruz. Ayrıca dereceye giren öğrencilerimizin de başarılarını gururla kutluyoruz.

Yolunuz açık osun…

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğretmenliği programından 2020 yılında mezun olurken dereceye giren mezunlarımız,

Sıra AdSoyad Gano
1 BUSE ÇAĞLA ÜZMEZ 3,9