Etkinlik : Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 3

Etkinlik Yeri : Online


Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05-03-2021


Etkinlik Bitiş Tarihi : 07-03-2021

Etkinlik Başlangıç Saati : 21:00


Etkinlik Bitiş Saati : 21:00


Etkinlik Açıklama :

Arkeoloji Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Online Etkinlik (Webinar) Haberi 5-6-7 Mart 2021

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü, Bursa Uludağ Üniversitesi, Arkeoloji Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Arkeologlar Derneği Bursa Şubesi ve Arkeolojihaber adlı yayın platformunun iş birliğiyle 05-06-07 Mart 2021 tarihleri arasında “Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 3: Doğu - Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz Webinarı” düzenlenecektir.

05 Mart Cuma akşamı saat 21.00'da düzenlenecek açılış oturumunda Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Sayın M. Yahya Coşkun bir açılış konuşması gerçekleştirecektir. Prof. Dr. Mustafa Şahin'in moderatörlüğü üstleneceği “Kültür Varlıklarının Tahribatı ve Alınması Gereken Önlemler” başlıklı açılış oturumda ise Prof. Dr. Necmi Karul, Prof. Dr. Gürcan Polat, Prof. Dr. Kutalmış Gökay ve Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü Kaçakçılıkla Mücadele Dairesi Başkanı Zeynep Boz konuşmacı olarak yer alacaktır.

Açılış oturumundan sonra 06 Mart Cumartesi ve 07 Mart Pazar günlerinde 8 farklı oturumda toplam 30 bildiri akademisyenler tarafından sunulacaktır.

“Türkiye Yüzey Araştırmaları Webinarı 3: Doğu - Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz Webinarı”  Arkeolojihaber isimli yayın platformunun youtube kanalından canlı olarak izlenebilecektir: https://www.youtube.com/watch?v=HlP2tnl9P0I&ab_channel=arkeolojihaber

 

 

 


Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [05-Mar-2021]

Etkinlik Görüntüleme : [1.859]