Otizm Spektrum Bozukluğu ve Motor Beceri Projesi Hakkında

İstanbul Kent Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından Çocuk Gelişimi, Okul Öncesi Öğretmenliği, Özel Eğitim Öğretmenliği, Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Antrenörlük Eğitimi alanlarında öğrenim gören öğrencilere, otizm spektrum bozukluğu (OSB) olan çocukların motor gelişimlerini destekleme konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amacıyla TÜBİTAK 2237-A kapsamında ''Otizm Spektrum Bozukluğu ve Motor Beceri'' projesi yapılacaktır.

22.03.2021-27.03.2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek program, özel eğitim, uyarlanmış fiziksel aktivite ve OSB olan çocuklarda motor beceri alanlarında 24 saatlik bir eğitimi kapsamaktadır. Program, zoom üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecek olup, yukarıda belirtilen bölümlerin 4. sınıf öğrencileri başvurabilecektir. Başvuru yapan öğrencilerin, bir önceki eğitim yılındaki genel not ortalamaları baz alınarak sıralama yapılacak ve en üst sırada yer alan 50 öğrenci programa kabul edilecektir. Başvurular https://www.kent.edu.tr/otizm-spektrum-bozukluklari-ve-motor-beceri-011804 proje internet sitesi üzerinden yapılacak olup, başvuru için son tarih 12 Mart 2021'dir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [03-Mar-2021 10:02]