2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS FAALİYETİ HAKKINDA

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi 31 Mart 2021 tarihine kadar eğitim-öğretim faaliyetlerinin Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü ile Antrenörlük Eğitimi Bölümü için aşağıda belirtildiği gibi yapılacaktır.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü

Teorik dersler: Online (Çevrimiçi)

Uygulama içeren dersler (Zorunlu ve Seçmeli Spor Dalı Dersleri): Hibrid (Karma). Bu derslerin haftalara göre nasıl yapılacağı (Yüz yüze ve/veya Online) ile ilgili dersi veren Öğretim Elemanı tarafından öğrencilere bildirilecektir.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü
Teorik dersler: Online (Çevrimiçi)
Uygulama içeren dersler (Zorunlu ve Seçmeli Spor Dalı Dersleri, Uzmanlık Dersleri ve Antrenörlük Uygulaması Dersleri): Hibrid (Karma). Bu derslerin haftalara göre nasıl yapılacağı (Yüz yüze ve/veya Online) ile ilgili dersi veren Öğretim Elemanı tarafından öğrencilere bildirilecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [15-Şub-2021 13:23]