2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON TOPLANTILARININ İKİNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize kayıt hakkı kazanan öğrencilerimiz için organize edilen oryantasyon toplantılarının ikinci ve sonuncusu, Prof.Dr.Ali KARABULUT Amfisi’nde düzenlendi. Biyosistem Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Tarla Bitkileri ile Tarım Ekonomisi Bölümü öğrencilerini kapsayan toplantıda, öğrencilere Fakültemiz Yönetimi ve öğretim üyelerimiz tarafından, “staj, Erasmus Programı, yandal, çiftanadal programları” gibi konularda bilgilendirme yapıldı. Toplantıya; Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.İlhan TURGUT, Dekan Yardımsı Doç.Dr.Nuray AKBUDAK, Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ercan ŞİMŞEK, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ö.Utku ÇOPUR, Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ramazan DOĞAN, Tarım Ekonomisi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Hasan VURAL, Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Arzu AKPINAR BAYİZİT ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nurten ALAKOÇ katıldı.

Haber Tarihi : [13-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [1.387]