Dijital Dönüşüm Teknolojileri Fuarı 27 Aralık’ta kapılarını açıyor
 Dijital Dönüşüm Teknolojileri Fuarı 27 Aralık’ta kapılarını açıyor

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Dijital Dönüşüm Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi, düzenlediği fuarla öğrencileri, akademik ve idari personeli ile iş dünyası temsilcilerini yeni teknolojilerle buluşturmayı hedefliyor.

BUÜ bünyesinde Ağustos 2021 itibariyle faaliyetlerine başlayan Dijital Dönüşüm Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi, bir ilki gerçekleştirerek teknoloji fuarı geleneğini başlatıyor. Dijital dönüşüm ekseninde geliştirilen yeni teknolojiler (üç boyutlu yazıcılar, endüstriyel robotlar, sensörler, elektronik kartlar, yazılım altyapıları vb.) 27-28 Aralık’ta 10.00-17.00 saatleri arasında Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde, 2 gün boyunca öğrencilerin deneyimine sunulacak. Dijital dönüşüm alanında endüstrinin kullandığı teknolojik unsurları potansiyel işgücü ile buluşturabilmeyi amaçlayan Fuarda; öğrenci ve akademisyenler de teknik projelerini işletmelerin Ar-Ge, IT gibi departmanlarında faaliyet gösteren profesyonellere aktarma imkânı bulabilecek. Fuarın ilk günü öğleden önce ve sonra gerçekleştirilecek panel oturumlarında, dijital dönüşüm liderleri bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak.

Yaklaşık 30 kuruluşun katılım göstereceği fuarda; Bosch, Tofaş, Ermaksan, Ermetal, Yeşilova Holding, Barida Makine gibi üretim işletmeleri yanında, Mert Yazılım, Cadem Dijital, BG Tek, FEV Türkiye, İthinka Bilişim, Teracity gibi bilişim firmaları yer alacak. Fuarda ayrıca, üniversite bünyesinde başarılı ürünler ortaya çıkaran topluluklar da iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek.

Fuar, 2 gün boyunca tüm öğrenci, akademisyen, idari personel ve iş dünyası temsilcilerine açık olacak.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [1.136]