Tam Metin Gönderimi
Tam metin son gönderim tarihi 18 Kasım 2019 saat 23:59:59’dur.

Tam metinler aşağıdaki başlıklar altında yapılandırılmalıdır:

Başlık: Times new roman yazı tipi, 12 punto, kalın ve 15 kelime ile yazılmalıdır. Kısaltma kullanılmamalıdır.
Yazarların adları ve kurumları: (İlk yazar1, ikinci yazar2,... adı ve soyadı) Times new roman yazı tipi, 12 punto ve kalın yazılmalıdır. Bildiriyi sunacak kişinin isminin altı çizilmelidir. İsim ve soyisimlerin sadece ilk harfleri büyük yazılmalıdır. Yazar isimlerinde akademik unvan kullanılmamalıdır.
1Kurum/ üniversite adı ile bağlı olduğu fakülte ya da bölüm bilgisi, il/ülke, e-posta adresi - (Times new roman yazı tipi, 10 punto, kalın)
2Farklı bir kurum/ üniversite adı ile bağlı olduğu fakülte ya da bölüm bilgisi, il/ülke, e-posta adresi - (Times new roman yazı tipi, 10 punto, kalın)

Özet: Araştırma makalesi özetleri amaç, yöntem, bulgular ve sonuç başlıkları kullanılarak yazılmalı, derleme özetlerinde ise bu başlıklar kullanılmamalıdır. Özetler 250 kelime ile sınırlandırılmalı, times new roman yazı tipi ve 12 punto ile yazılmalıdır.
Anahtar kelimelerBeş anahtar kelime ile sınırlandırılmalıdır. Virgülle ayrılmış olarak times new roman yazı tipi ve 12 punto ile yazılmalıdır.

Tam Metin Araştırma Makalesi Örneği

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular