TÜRKÇE EĞİTİMİ BİLİM DALI DOKTORA PROGRAMIMIZ İLK MEZUNLARINI VERDİ

Bursa Uludağ Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsüne bağlı olarak yürütülen Türkçe Eğitimi Doktora Programı ilk mezunlarını vermeye başladı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Üniversitemiz Eğitim Bilimleri Enstitüsüne bağlı olarak açılmış olan Türkçe Eğitimi Bilim Dalı Doktora Programı’ndan ilk mezunlar 2023-2024 eğitim-öğretim yılında verilmiştir.
     Prof. Dr. Semra ALYILMAZ’ın danışmanlığında yürütülen “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretiminde Dil Bilgisi Yapılarının Kazandırılmasında Zihin Haritalama Tekniğinin Kullanımı” adlı teziyle İsmail AYDOĞDU ve Prof. Dr. Erol OGUR danışmanlığında yürütülen “Türkçe Öğretmenlerinin Dijital Hikâye Kullanımına İlişkin Tutumlarıyla Aldıkları Eğitime Yönelik Görüşlerinin İncelenmesi” adlı teziyle Muhammet YILDIRIM doktora derecelerini almışlardır. Danışman öğretim üyelerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [30-Oca-2024]

Haber Görüntüleme : [372]