EĞİTİMCİ YAZAR RECEP ÖZKUL'DAN SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ
 EĞİTİMCİ YAZAR RECEP ÖZKUL'DAN SON SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYESİ

Eğitimci-Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Recep ÖZKUL, son sınıf öğrencilerimizin öğretmenler gününü kutlamak ve onlara hediye takdim etmek için bölümümüze konuk oldu. Öğretmenlik mesleği üzerine son sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirilen sohbetin ardından öğrencilerimize yazarın kitapları hediye edildi. Ana Bilim Dalı olarak Eğitimci-Yazar Recep ÖZKUL'a gösterdiği incelik için teşekkür ederiz. 

 

RECEP ÖZKUL

1983'te Kütahya'da dünyaya gelen Recep ÖZKUL, Bursa Erkek Lisesinden 2000 yılında mezun oldu. Niğde Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünde başladığı lisans eğitimini, geçiş yaptığı Balıkesir Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünde 2005 yılında tamamladı. Bursa'da Şükrü Şankaya İmam Hatip Ortaokulunda Türkçe öğretmeni olarak görev yapmaktadır.

Kişisel gelişim alanında Türkiye ve dünyada önde gelen birçok eğitimciden eğitimler aldı. On yılı aşkın bir sürede 285 binden fazla kişiye ulaşan ÖZKUL, eğlenceli ve sonuç odaklı eğitimlerine ve seminerlerine devam etmektedir. "Bursa Okuyor", "Fikrim Geldi", "Ben de Yazarım", Gönüller Bir Olsun" ve "Bir Kitap, Binlerce Umut" projelerine liderlik yapmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [589]