2022-2023 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMLARI VE AÇIKLAMALAR

NOT: Öğrencilerimizin ders planlarına uygun bir şekilde ders seçimi yapabilmeleri için meslek bilgisi, genel kültür bilgisi ve alan bilgisi seçmelileriyle ilgili aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

*  2. ve 3. sınıf öğrencileri 1 adet MBS kodlu, 1 adet GKS kodlu ve 1 adet TUR00.. kodlu seçmeli ders seçeceklerdir.

*  4. sınıf öğrencileri 1 adet MBS kodlu, 1 adet TUR00.. kodlu seçmeli ders seçeceklerdir.

*  Ders programında aynı saatte yer alan online seçmeli derslerin ara, yarıyıl sonu ve bütünleme sınavları aynı tarih ve saatlerde yapılabilmektedir. Sınav dönemlerinde mağduriyet yaşamamanız için otomasyon sistemi izin verse dahi ders programında aynı saatte yer alan dersleri çakışacak şekilde seçmeyiniz. Ders seçiminizden kaynaklı sınav saati çakışmaları mazeret olarak sayılmamaktadır.

*  Kontenjanı dolan dersler için meltemmerve@uludag.edu.tr e-posta adresiyle iletişime geçiniz.

*  2022-2023 müfredatından kaldırılmış olan Eğitim Sosyolojisi dersini alttan alması gereken öğrenciler ders seçimi tarihlerinde bu dersi otomasyonda görebilecektir. Tersi bir durumda serdaryasar@uludag.edu.tr e-posta adresiyle iletişime geçiniz.

Yeni eğitim-öğretim döneminde tüm öğrencilerimize başarı, sağlık ve mutluluk dileriz.

2022-2023 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMLARI

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular