VELİ MUHAMMED HOCA İLE SÖYLEŞİ

TÜDAM olarak, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin "Veli Muhammed Hoca'ya Saygı" programı vesilesiyle Bursa'ya davet ettiği, Dede Korkut Destanının 3. Nüshasını Türk Dünyasına kazandıran Veli Muhammed Hoca'yı üniversitemizde misafir ettik. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programımızın moderatörlüğünü üstlenen Doç. Dr. Hülya TAŞ hocamıza, konferans salonunda programımızı gerçekleştirmemize imkan sağlayan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Cafer ÇİFTÇİ'ye, Veli Muhammed Hoca ile yakından ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim KILAVUZ'a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ferudun YILMAZ'a ve programımıza teveccüh eden tüm öğrencilerimize, değerli akademisyenlerimize, Veli Muhammed Hoca'nın Bursa'ya gelmesine vesile olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur AKTAŞ'a ve Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne çok teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [17-Eki-2019]

Haber Görüntüleme : [1.547]