TÜRK DEVLETLERİ VE AKRABA TOPLULUKLARI MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI
 TÜRK DEVLETLERİ VE AKRABA TOPLULUKLARI MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

TÜRK DEVLETLERİ VE AKRABA TOPLULUKLARI MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNDE DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

27.7.2018 tarihinden beri Üniversitemizin Türk Devletleri ve Akraba Toplulukları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak görev yapan Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz ALYILMAZ, görevini 17.5.2019 tarihinde Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erdem ÖZDEMİR’e devretti.

Yapılan törende konuşan ALYILMAZ şunları kaydetti:

Yardımcılarım Doç. Dr. Erdem ÖZDEMİR ve Doç. Dr. Hülya TAŞ ile birlikte, Üniversitemizin yöneticileriyle, ilgili birimleriyle ve Merkezimizin görevlileriyle uyum içinde çalışarak (kuruluş amaçları ve ihtiyaçları doğrultusunda) Merkezimizin fiziki bakımdan iyileştirilmesi, yeniden yapılandırılması ve “Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü”ne dönüştürülmesi hususunda ciddi anlamda çalışmalar yaptım. Şimdi görevimi yardımcılarımdan Doç. Dr. Erdem ÖZDEMİR’e devretmenin mutluluğunu yaşamaktayım. Doç. Dr. Erdem ÖZDEMİR ve çalışma arkadaşlarının bizden devraldıkları bayrağı daha yükseklere taşıyacaklarına candan inanarak kendilerine başarılar diliyorum.

ALYILMAZ’dan görevi devralan Doç. Dr. Erdem ÖZDEMİR ise konuşmasında şunları belirtti:

Yaklaşık bir yıldan beri “Müdür Yardımcısı” olarak görev yaptığım Türk Devletleri ve Akraba Toplulukları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğüne bugün itibarıyla “Müdür” olarak atanmış bulunmaktayım.

Öncelikle beni bu göreve beni layık gören Rektörümüz Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ Beyefendi’ye teşekkür ederim. Bir yıldan beri birlikte çalışmaktan onur duyduğum ve kendilerinden birçok konuda feyiz aldığım Prof. Dr. Cengiz ALYILMAZ’a ve Müdür Yardımcısı arkadaşım Doç. Dr. Hülya TAŞ’a değerli hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ülkemiz, Üniversitemiz  Türk Milleti ve Türk dünyası için güzel çalışmalar yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Merkezimizi bugünlere taşıyan herkese değerli ve anlamlı hizmetleri için tekrar teşekkür ederim.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-May-2019]

Haber Görüntüleme : [1.067]