Uludağ Üniversitesi Anasayfa

Etkinlik Yeri : Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi
Etkinlik Başlangiç Tarihi : 27-Kas-2017
Etkinlik Bitiş Tarihi : 28-Kas-2017
Etkinlik Başlangiç Saati :
Etkinlik Bitiş Saati :
Etkinlik Açıklama :

Türk Ocakları Derneği Bursa Şubesi ve Uludağ Üniversitesi işbirliği ile üç yıldır sürdürülmekte olan Her Yıl Bir Büyük Türk Bilgi Şölenleri dizisinin dördüncü şöleni, Türk Dünyası'nın ünlü yazarlarından, aynı zamanda  gazeteci, çevirmen, diplomat ve siyasetçi kimlikleriyle de tanınan Cengiz Aytmatov (d. 1928 - ö. 2008) adına düzenlenecektir.

27-28 Kasım 2017 tarihlerinde Uludağ Üniversitesi Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek bilgi şölenine yurt içi ve yurt dışında çok sayıda bilim insanın katılması beklenmektedir.

Ayrıntılı bilgi için bilgi şöleninin internet adresi ziyaret edilebilir.

Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Görükle Nilüfer BURSA P.K: 16059 / Tel: 0 224 294 18 10 / E-posta: tde@uludag.edu.tr