“Türkiye’nin Peynirleri” isimli webinar başarıyla gerçekleştirildi.

Okulumuz Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programının hazırladığı “Türkiye’nin Peynirleri” isimli webinar başarıyla gerçekleştirildi.

Webinarın giriş kısmında; konuğumuz Sayın Mustafa ERTAN kendisi hakkında bilgi verdikten sonra;  sütün peynir olana kadar geçirdiği temel aşamalar hakkında katılımcılara bilgilerini aktardı.

Devamında; ülkemizin çeşitli yörelerinde üretilen farklı peynir türlerine ait üretim ve ayırt edici bilgileri aktaran Ertan, özellikle Ege ve Akdeniz Bölgesi peynirleri hakkındaki geniş tecrübelerini paylaştı.

Etkinliğin sonlarına doğru ise konuğumuz katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Ülkemiz peynirlerinin tüm dünyaya tanıtımı ve üretimlerinin geliştirilmesi hakkında görüşlerini ve öğrencilerimizin bu sektörde başarılı olabilmeleri için gerekli tavsiyeleri   bizlerle paylaştı.

Haber Tarihi : [22-Mar-2021]

Haber Görüntüleme : [1.390]