DEĞERLİ HOCAMIZ ÖĞR. GÖR. SERMET ÇELİKÇAPA'YI SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK

Değerli Hocamız Tekstil Programı Öğr. Gör. Sermet Çelikçapa'yı son yolculuğuna uğurladık...

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda düzenlenen törene Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Sayın Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu,  akademisyenlerimiz, personelimiz ve Öğr.Gör. Servet Çelikçapa'nın yakınları katıldı.

Törende konuşan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, değerli bir çalışma arkadaşlarını ebediyete uğurlamanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Kendisinin sosyal medyadaki taziye mesajlarından takip ettiği üzere öğrencileri, kurumda çalışan tüm akademisyenler ve personelin Öğr.Gör. Sermet Çelikçapa için sevgi ve saygı dolu düşüncelere sahip olduğunun altını çizen Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz;  "Başta yönetimdeki hocalarımıza, programdaki hocalarımıza,öğrencilerine, mesai arkadaşlarına ve özellikle ailesine Cenab-ı Hakk’tan sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun. İnşallah cennette Efendimiz’e (S.A.V.) komşu eylesin” diye konuştu.

Törene katılan herkesten son kez helallik istenmesinin ardından merhum Öğr.Gör. Sermet Çelikçapa'nın cenazesi Bursa Küçükbalıklı kabristanlığında  defnedilmek üzere uğurlandı.

Haber Tarihi : [19-Mar-2021]

Haber Görüntüleme : [1.693]