II. ARAŞTIRMA PROJESİ SUNUMLARI TAMAMLANDI

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Antrenörlük Eğitimi Bölümü AEB4007 Araştırma Projesi Dersi kapsamında (ders yürütücü Prof. Dr. Şerife VATANSEVER) Antrenörlük Eğitimi Bölümü’nün 20.01.2023 tarihinde düzenlenmiş olduğu II. Araştırma Projesi Sunum Programına öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve akademisyenlerimizin katılımıyla B.U.Ü Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. II. Araştırma Projesi Sunum Programı’na 14 poster sunum, 10 sözel sunum olmak üzere 24 proje sunumu tamamlandı.
II. Araştırma Projesi Sunum Programı, Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şerife VATANSEVER, Bilim Kurulu Üyeleri Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şenay ŞAHİN, Dr. Öğr. Üyesi Canan BASTIK SALKIM, Öğr. Gör. Bengül AYDIN ve Organizasyon Koordinatörü Arş. Gör. Merve Gezen Bölükbaş bölümümüz öğrencilerinin hazırlamış oldukları poster ve sözel sunumları değerlendirdi. II. Araştırma Projesi Sunum programında poster ve sözel sunum yapan öğrencilerimizin katılım sertifikalarını B.U.Ü. Spor Koordinatörü Prof. Dr. Erkut TUTKUN, Dr. Öğr. Üyesi Okan GÜLTEKİN, Öğr. Gör. Günaydın KIRCI, Öğr. Gör. Cengiz AKÇA, Arş. Gör. Dr. Hüseyin TOPÇU ve Arş. Gör. Ali Kamil GÜNGÖR vermiştir.

II. Araştırma Projesi Sunum Programı kapsamında en iyi poster sunum İbrahim Doğan ÇİÇEK, Alperen OĞUZHAN ve Memet Can KIZILKAYA tarafından hazırlanan “Motivasyonun Yüzme Performansına Etkisi” adlı çalışma seçilirken, en iyi sözel sunum ise Rümeysa YILMAZ, Nida YILDIRIM, Beyza UYANIK tarafından hazırlanan “11-12 yaş Yüzücülerde Müzik Dinletiminin Yüzme Performansına Etkisi” adlı çalışma seçilmiştir. II. Araştırma Projesi Sunum Programına katkılarından dolayı Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramiz ARABACI tarafından Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şerife VATANSEVER’e, Bilim Kurulu Üyeleri Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şenay ŞAHİN’e, Dr. Öğr. Üyesi Canan BASTIK SALKIM’a, Öğr. Gör. Bengül AYDIN’a ve Organizasyon Koordinatörü Arş. Gör. Merve GEZEN BÖLÜKBAŞ’a teşekkür belgelerini verdi.
II. Araştırma Projesi Sunum Programına II. Araştırma Projesi Sunum Programı’na dinleyici olarak katılan tüm öğrencilerimize Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şerife VATANSEVER tarafından katılım sertifikaları verilmesinin ardından çay-kahve-yiyecek ikramı yapıldı.
Organizasyon Komitesinde yer alan Ahmet Salih ETHEMOĞLU, Uğurcan ÖZTÜRK, Melihcan ABAK, Melek Zübeyde ŞAHİNOĞLU, Rabia YILMAZ ve Utku YENİCE öğrencilerimize II. Araştırma Projesi Sunum Programı’na verdikleri destek ve katkılarından dolayı Antrenörlük Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şerife VATANSEVER tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.
Tüm dönem boyunca yoğun çalışmalar yaparak araştırma projelerini hazırlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ederek, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Sunum program akışı için tıklayınız

Haber Tarihi : [24-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : [799]