Dijital Dönüşüm Teknolojileri Fuarı
 Dijital Dönüşüm Teknolojileri Fuarı

Bursa Uludağ Üniversitesi Dijital Dönüşüm Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi, düzenlediği fuarla öğrencileri, akademik / idari personeli ve iş dünyasını yeni teknolojiler ile buluşturuyor…

Bursa Uludağ Üniversitesi bünyesinde Ağustos 2021 itibariyle faaliyetlerine başlayan Dijital Dönüşüm Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi, bir ilki gerçekleştirerek teknoloji fuarı geleneğini başlatıyor. Dijital dönüşüm ekseninde geliştirilen yeni teknolojiler (üç boyutlu yazıcılar, endüstriyel robotlar, sensörler, elektronik kartlar, yazılım altyapıları vb.) 27-28 Aralık 2022 Saat: 10.00-17.00 aralığında  Prof.Dr.Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde, 2 gün boyunca öğrencilerin deneyimine sunulacak. Amaç, dijital dönüşüm alanında endüstrinin kullandığı teknolojik unsurları potansiyel işgücü ile buluşturabilmek. Fuarda, ayrıca öğrenciler ve akademik personel, teknik projelerini işletmelerin Ar-Ge, IT gibi departmanlarında faaliyet gösteren profesyonellere aktarma imkanı da bulabilecek. Fuarın ilk günü öğleden önce ve sonra gerçekleştirilecek panel oturumlarda, dijital dönüşüm liderleri bilgi ve deneyimlerini hedef kitle ile paylaşıyor olacaklar.

Fuara 30’a yakın kuruluş katılım gösterecek. Bosch, Tofaş, Ermaksan, Ermetal, Yeşilova Holding, Barida Makine gibi üretim işletmeleri yanında, Mert Yazılım, Cadem Dijital, BG Tek, FEV Türkiye, İthinka Bilişim, Teracity gibi bilişim firmaları da fuarda yerini alacak. Fuarda ayrıca, üniversite bünyesinde başarılı ürünler ortaya çıkaran topluluklar da iş dünyası ile bir araya gelecek.

Fuar, 2 gün boyunca tüm öğrencilere, akademik / idari personele ve iş dünyası temsilcilerine açıktır.    

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [20-Ara-2022]

Haber Görüntüleme : [753]