20. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresine BUÜ Damgası

Fakültemiz akademisyenleri ve lisansüstü öğrencileri tarafından hazırlanan bildiri, 20. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi’nde ‘’Egzersiz ve Spor Psikolojisi’’ alanında en iyi sözel bildiri ödülünü kazandı.

Antalya’da 28 Kasım – 1 Aralık tarihlerinde düzenlenen “20th International Sport Sciences Congress” bilimsel etkinliğinde BUÜ Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalında görev yapan Dekan yardımcısı Doç. Dr. Recep Görgülü, Araştırma görevlisi Hilal Oruç, Lisans Öğrencisi Büke Emir, Yüksek Lisans Öğrencisi İlayda Sezan ve Doktora Öğrencisi M. Begüm Engin'in araştırmacı olarak yer aldığı ve Doç. Dr. Recep Görgülü tarafından sunumu gerçekleştirilen “Baskı Altında Mini-Golf Atış Performansının Göreve Özgü Talimatları ile Kalp Atım Hızı Değişkenliği Arasındaki İlişkinin İncelenmesi” başlıklı bildiri ‘’Egzersiz ve Spor Psikolojisi’’ alanında en iyi sözel bildiri ödülüne layık görüldü.

Değerli öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

SBF.

Haber Tarihi : [06-Ara-2022]