Azami Süre Sonu Öğrencilerinin Kaldığı Derslerin Listesi

"Bursa Uludağ Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliği"nin 15. Maddesi

 (1) 2547 sayılı Kanunun 44 üncü maddesi uyarınca; bir yıl süreli yabancı dil hazırlık sınıfı hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın; öğrenim süresi iki yıl olan önlisans programlarını azami dört yıl, öğrenim süresi dört yıl olan lisans programlarını azami yedi yıl, öğrenim süresi beş yıl olan lisans programlarını azami sekiz yıl, öğrenim süresi altı yıl olan lisans programlarını azami dokuz yıl içinde tamamlamak zorundadırlar.

(2) Azami öğrenim süreleri sonunda, kayıtlı oldukları programdan mezun olabilmeleri için, hiç almadıkları ve/veya devam koşulunu yerine getirmedikleri için sınav hakkı elde edemedikleri ders sayısı altı veya daha fazla olan öğrencilerin Üniversite ile ilişiği kesilir.

(3) Azami öğrenim süreleri sonunda, kayıtlı oldukları bölüm/programdan mezun olabilmeleri için son sınıf öğrencilerine, daha önce alıp başarısız oldukları (FF), (FD), (K) notu aldıkları tüm dersler için, ders sayısına bakılmaksızın iki ek sınav hakkı verilir.

(4) Ek sınavlar sonunda mezuniyet için kalan ders sayısını, hiç almadıkları ve devam koşulunu yerine getirmedikleri dersler de dâhil olmak üzere, beş derse indiremeyen öğrencilerin Üniversite ile ilişiği kesilir.

 

1.EK SINAVLAR   01EKİM 2021

01 EKİM 2021 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN EK SINAV İÇİN 30 EYLÜL 2021 TARİHİ 17.00’A KADAR EKTE BULUNAN BAŞVURU FORMUNU DOLDURARAK BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ sbfogretmenlik@uludag.edu.tr ADRESİNE VE ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ sbfantrenorluk@uludag.edu.tr ADRESLERİNE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

 

2.EK SINAVLAR 12 EKİM 2021 - 15 EKİM 2021

2. EK SINAVDAN YARARLANACAKLAR 11 EKİM 2021 17.00’A KADAR EKTE BULUNAN BAŞVURU FORMUNU DOLDURARAK BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ sbfogretmenlik@uludag.edu.tr ADRESİNE VE ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ sbfantrenorluk@uludag.edu.tr ADRESLERİNE GÖNDERMELERİ GEREKMEKTEDİR.

SINAV PROGRAMLARINI İLGİLİ BÖLÜMLER KENDİ WEB SAYFASINDA İLAN EDECEKTİR

 

Azami süre sonu öğrencilerinin kaldığı derslerin listesi için tıklayınız

 

Öğretmenlik Bölümü Başvuru formu için tıklayınız

Antrenörlük Eğitimi Başvuru formu için tıklayınız

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [27-Eyl-2021 13:53]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [05-Eki-2021 11:49]

Duyuru Görüntüleme : [1.255]