DERS SEÇİM REHBERİ

Ders seçimi yapacak öğrencilerimizin 2021-2022 ders planına göre hareket etmeleri gerekmektedir.

Buna göre önce alttan olan derslerinizi almanız, daha sonra ders planındaki döneminizde almanız gereken zorunlu ve seçmeli ders kredilerine bakarak gereken ders sayısınca ve dönemde almanız gereken akts kredisini dikkate alarak ders seçmeniz gerekmektedir.

Son sınıf öğrencilerimizin seçmelilerin karşısındaki akts'lere bakarak almaları gereken seçmeli dersleri seçmeleri mezuniyetleri açısından önem arz etmektedir.

Derslerin kontenjan sayıları sınırlı olduğu ve pandemi döneminde öğrenci sayıları asgaride tutulmaya çalışıldığı için, öğrencilerimizin üst dönemden ders almaları önerilmemektedir.

Aşağıdaki tabloda ders planının ilk sayfası paylaşılmaktadır. Oradan almanız gereken ders sayısı/kredisini hesaplayabilirsiniz.

Ders planının tamamına bu linkten ( http://uludag.edu.tr/sosyoloji/konu/view?id=3708&title=lisans-ders-planlari ) ulaşabilirsiniz.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [20-Eyl-2021 12:55]