KİŞİSEL GELİŞİM VE KARİYER
 KİŞİSEL GELİŞİM VE KARİYER

             Bursa Uludağ Üniversitesi’nde faaliyet gösteren dört enstitünün ortak işbirliği çerçevesinde lisansüstü öğrencilere yönelik “Kişisel Gelişim ve Kariyer” seminerleri düzenleniyor.  Programın koordinatörü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Gülşah Çeçener, Enstitü yöneticileri olarak lisansüstü öğrencilerinin uluslararası standartlara uygun eğitim almalarını ve akademik gelişimleri ile birlikte aktarılabilir becerilerinin de geliştirilebilmesi için kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak ve kariyerleri konusunda farkındalık yaratacak eğitimlere ciddi önem verdiklerini dile getirdi. Prof. Dr. Gülşah Çeçener, BUÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün 2021 yılında Orpheus üyeliğine kabul edildiğini ve bu doğrultuda uluslararası standartların oluşturulması ve uygulanması için kalite çalışmalarına yoğunlaştıklarını ifade etti. Sağlık, Fen, Sosyal ve Eğitim Bilimleri Enstitüleri müdür ve yöneticileri olarak iki yıldır düzenli olarak bir araya gelip lisansüstü eğitim süreçleri ile ilgili fikir alış verişi ve ortak akıl doğrultusunda işbirliği yaptıklarını belirten Çeçener, farklı konularda seminerler düzenlediklerini ve bundan sonraki süreçte de öğrencilerin kişisel gelişimlerini ve kariyer farkındalıklarını arttırmaları, aktarılabilir becerilerini geliştirmeleri amacıyla etkinliklerin sürdürüleceğini belirtti.

            Prof. Dr. Gülşah Çeçener, “Kişisel Gelişim ve Kariyer” başlık ile gerçekleşecek seminerlerde Üniversitemiz Üst Yönetiminin şehir paydaşlarıyla bir araya gelme yaklaşımına da önem verdiklerini, seminerler kapsamında PERYÖN (Türkiye İnsan Yönetimi Derneği) ile işbirliği yapıldığını, bu işbirliğini bundan sonraki süreçlerde de devam ettireceklerini belirterek, PERYÖN Güney Marmara Şubesi Başkanı Barış Gül’e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Programın öğrenci iletişimi ve eğitim süreci ise, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi (KARMER) tarafından yürütülecektir. Prof. Dr. Gülşah Çeçener, eğitim programının her aşamasına öneriler getirerek katkı sağlayan KARMER Müdür ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyeleri Memet ZENCİRKIRAN ve Mehlika SARAÇ’a teşekkürlerini bildirdi.

            “Kişisel Gelişim ve Kariyer” konusu temelinde düzenlenecek seminerlere Bursa Uludağ Üniversitesi’nde eğitim gören tüm yüksek lisans ve doktora öğrencileri katılabilecektir. Programdaki eğitimler sektörden profesyonel yönetici ve eğitmenler tarafından verilecek olup, program kapsamında “Günümüzde İş Dünyası ve Yeni Mezunlardan Beklentiler”, “Diksiyon ve Beden Dili”, “Zaman Yönetimi”, “Öfke ve Stres Yönetimi”, “Etkili Sunum Teknikleri ve Hitabet”, “Ekip Çalışması ve İletişim” ve  “CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri” seminerleri yer almaktadır.

Online Başvuru Formu İçin Tıklayınız....

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [21-May-2021]

Haber Görüntüleme : [2.344]