EĞİTİM FAKÜLTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Eğitim Fakültesi, 2022-2023 Akademik Yılı Eğitim Öğretim Dönemi’nde diploma almaya hak kazanan öğrenciler için tören düzenledi. Törene katılan yüzlerce öğrenci mezun olmanın sevincini hep birlikte kep atarak kutladı.

BUÜ Görükle Kampüsü Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriyya Arı, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Salih Çepni, akademisyenler, idari personel, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Dereceye giren Sosyal Bilgiler  Eğitimi Bölümü birincisi Kübra Kesikbaş, ikincisi Naciye Rumeysa Kaya, üçüncüler Aysun Tunç , İrem Şuheda Özdemir ve mezun olan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Derece yapan öğrencilere hediyelerinin takdim edildiği program, anı belgelerinin dağıtılması ve hep birlikte kep fırlatılmasının ardından sona erdi. Mezun olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, mesleki hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haber Tarihi : [22-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : [920]