Etkinlik : Ödüllü Afiş Yarışması

Etkinlik Başlangıç Saati : 09:00

Etkinlik Bitiş Saati : 10:00

Etkinlik Açıklama :

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından Meslek Yüksekokulumuzda öğrenim görmekte olan öğrencilerin katılımına açık olan afiş yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmaya katılacak afişlerin “öğrencilerin öğrenim gördükleri programı yansıtan bir görsel ve bir slogan” içermesi beklenmektedir. Yarışmaya bireysel ya da grup olarak katılmak mümkündür. Yarışma sonucunda Anestezi, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programlarının her biri için 1. seçilen afiş okulumuz tarafından bastırılarak okulumuz panolarında sergilenecektir. 1. olan öğrencilere ya da gruplara 1000 TL değerinde Kitap/Kırtasiye Hediye Çeki verilecektir.

Afişlerin 300 dpi çözünürlükte, 2 farklı dijital dosya biçiminde (Jpeg ve PDF) biçiminde shmyo@uludag.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir. Afişin boyutu 50*70 cm olarak çalışılmalıdır. Afişle birlikte aynı e-postaya katılımcıların imzalı katılım formunu da eklemesi gerekmektedir. Grup halinde katılımlarda, her katılımcının formu ayrı ayrı doldurup imzalaması gerekmektedir.

Yarışma Takvimi:

• Duyuru Tarihi: 23 Ocak 2023
  • Son Teslim Tarihi: 24 Mart 2023
  • Sonuçların Açıklanması: 31 Mart 2023
  • Ödül Töreni ve Teslimi: 14 Nisan 2023

Katılım Formu ve Taahhütname için Tıklatınız....

Yarışma Jürisi:

Öğr.Gör.Dr. Çiğdem TOPRAK- Anestezi Programı