İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Tüm Öğrencilerimiz İçin Geçerli (ÇOK ÖNEMLİ)

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

EĞİTİM GEREKÇESİ:

14 - 15 Kasım 2020 tarihlerinde, Cumartesi-Pazar günü 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde, Özel ve Kamu Hastanelerinde uygulama yapacak ve bunun dışında 30 günlük yaz stajlarını yapacak tüm öğrencilere 6331 sayılı Kanun ve "Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik" uyarınca, “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” düzenlenecektir.

Eğitime katılmayan öğrenciler Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde, Özel ve Kamu Hastanelerinde ve Uygulama Laboratuvarlarında ders uygulamalarına ve staja kabul edilemeyeceklerdir.

Online İSG Eğitimi ile ilgili kayıt ve gerekli bilgilendirmeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Öğr.Gör.Sefa IŞIKLAR
Müdür Yardımcısı